Biztonság

Pácienseink biztonsága mindig a legfőbb prioritásunk. Ezért támaszkodunk tapasztalt egészségügyi személyzetre és a legmodernebb technikai felszerelésre mentőrepülőgépeinkben és helikoptereinkben. Nagy hangsúlyt fektetünk a karbantartási és ellenőrzési határidők következetes betartására. Mivel a légi közlekedésre világszerte a legszigorúbb biztonsági előírások vonatkoznak, ez már garantálja mentőrepülőgépeink első osztályú állapotát. Mindemellett nagy jelentőséget tulajdonítunk a nem tervezett ellenőrzéseknek is, hogy garantáljuk az összes érintett maximális biztonságát.

TÜV-Prüfzeichen ISO 9001


Bureau Veritas ISO 9001

De nem csak a mentőrepüléseink végrehajtása van a legmagasabb minőségi előírásoknak alárendelve. A szervezeten belül is a legmagasabb színvonalat képviseljük. Minden járatot wuppertali központunkból tervezünk. Így mindig számíthat a "Made in Germany" minőségre. Annak érdekében, hogy minden szervezési folyamat során mindig optimális biztonságot nyújtsunk betegeink számára, az ISO 9001 szabvány alapján járunk el. Ezt a TÜV és a Bureau Veritas e szabvány szerinti tanúsítványaink is megerősítik.

Logo - Flight Safety Foundation

Emellett a Flight Safety Foundation partnerei is vagyunk, és támogatjuk a repülés biztonságáért folytatott világméretű küzdelmet. Az alapítvány munkája a technikai újítások előmozdítására, tanulmányok készítésére és iránymutatások kidolgozására összpontosít. Minden intézkedés célja a balesetek megelőzése és a biztonságos repülés biztosítása - ezt a törekvést a Légi Mentőszolgálati Központ is 100%-ban támogatja. Az alapítvány munkájában 150 ország több mint 1000 tagja háttérbe szorítja saját politikai, kulturális és gazdasági érdekeit, és együtt küzd a repülésbiztonság javításáért. Ezáltal a Repülésbiztonsági Alapítvány munkája nagy nemzetközi figyelmet kap

Lépjen kapcsolatba velünk