Ezt képviseljük

Felelősségtudat és megbízhatóság

Minden egyes betegszállítással nagy felelősséget vállalunk. Ön ránk bízza az életét, és egy erős segítőre támaszkodik az oldalán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a betegek és hozzátartozóik nyugodtan aludhassanak abban a tudatban, hogy mellettük állunk. Vállalatunk minden nap felelősséget vállal alkalmazottaiért és családjaikért, üzleti partnereiért és azért a környezetért, amiben élünk.

Nap mint nap szembenézünk ezzel a felelősséggel és ügyfeleink igényeivel. Azokban a válsághelyzetekben, amelyekben ügyfeleink gyakran találják magukat, a megbízhatóság és az analitikus gondolkodás a legfontosabb prioritásaink. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy az ISO 9001 DIN szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezünk, és hogy mindennapi tevékenységünket erre a szabványra alapozzuk.

Becsületesség és feddhetetlenség

A bizalmat az őszinteséggel és a becsületességgel lehet kiérdemelni. Tudjuk, hogy ügyfeleink gyakran kerülnek olyan helyzetekbe, amelyek érzelmileg megterhelőek, és amelyek személyesen is sokat követelnek tőlük. Pontosan ezért állunk ki az őszinte kommunikáció mellett: nem szépítjük a dolgokat, és nem ígérünk olyasmit, amiről tudjuk, hogy nem tudjuk teljesíteni. A megfelelő pillanatban nemet mondani és visszautasítani egy feladatot a beteg szempontjából erősségnek, nem pedig gyengeségnek tekintjük. Ezért a következő kommunikációs szabályok vonatkoznak ránk:

  • Tartjuk a szavunkat.
  • Nyílt és őszinte kommunikációt folytatunk.
  • Árainkat átláthatóan alakítjuk ki: nincs apró betűs rész és nincsenek rejtett költségek.
  • Csak olyan szolgáltatást kínálunk, amelyet magunk vagy saját hozzátartozóink számára is igénybe vennénk.

Egyenlőség és sokszínűség

Minden betegnek joga van a lehető legjobb orvosi ellátáshoz. Ez számunkra természetes. Ezért alkalmazzuk a legmagasabb szintű normákat minden páciensünkre vonatkozóan - származástól, vallástól, politikai meggyőződéstől és nemtől függetlenül.

Hasonlóképpen, minden alkalmazottat egyenlően kezelünk, és tudatosan támogatjuk a sokszínűséget vállalatunkban. Hiszünk abban, hogy nemzetközi csapatunk minden tagja tanulhat kollégái eltérő hátteréből. Ez segít nekünk abban, hogy jobban megértsük a betegeket, és hogy minden mentőrepülést az ő érdekeiket szem előtt tartva végezzünk - minden országban és régióban.

Lépjen kapcsolatba velünk