Gyermekmentő járat az Arche IntensivKinder Kompetencia Központba

Az ARCHE Intenzív Gyermekellátási Kompetencia Központ az intenzív ellátásra szoruló csecsemők és kisgyermekek ellátására és kezelésére specializálódott. Ezek a gyermekek általában speciális utókezelést igényelnek. Ezt a kezelést a Tübingen melletti Kusterdingenben biztosítják, ahol a gyermekek megkapják a szükséges kezeléseket.

Egy lengyelországi kis betegnek ilyen különleges utókezelésre volt szüksége, ezért fordult hozzánk az Arche IntensivKinder. Egy súlyos baleset után a 3 éves beteget hosszú ideig kellett lélegeztetni a varsói intenzív osztályon. További kezelésre a kusterdingeni központba kellett szállítani.

Teljeskörű ellátás a kis beteg számára

Bombardier Learjet 35 mentőrepülőgép

Az állapot súlyossága miatt csak a gyermekorvosi légi mentőrepülés jöhetett szóba. Mivel a kisfiú folyamatos megfigyelést igényelt, a mentőrepülés mellett az ágytól ágyig történő szállítást is megszerveztük. A kis beteget orvosi csapatunk vette át a varsói gyermekintenzív osztálytól, és szállította a repülőtérre. Ott a Bombardier Learjet 35 mentőgép már várta őt és édesanyját. Annak érdekében, hogy a kisfiú a lehető legjobb ellátásban részesüljön a repülőút alatt, előzetesen megszerveztük, hogy egy gyermekorvos specialista kísérje el az útján.

Közel kétórás repülés után a mentőgép leszállt a stuttgarti repülőtéren. Onnan mentőautó vitte őket az ARCHE IntensivKinder központba. A szállítás után az ARCHE IntensivKinder kapcsolattartója köszönetét fejezte ki. A kis beteg édesanyja is nagyon elégedett volt a zökkenőmentes eljárással. Különösen örült annak, hogy elkísérhette fiát a szállítás során.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy az ARCHE KinderIntensiv jelezte, a jövőben is minket fog keresni a külföldről érkező mentőrepülések kapcsán.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen felmeülő kérdése van, vagy érdekelné tájékoztató árajánlatunk, akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérheti ügyfélszolgálatunkat itt.

Lépjen velünk kapcsolatba