Mentőszállítás Párizsba a kuvaiti királyi család számára

Amikor fontos orvosi kezelésekről van szó, sok tehetős beteg a világ legjobb orvosaira szeretné bízni magát. E célból hosszabb mentőutakat is vállalnak - általában légi mentővel -, hogy például Európa egyik vezető kórházában kezeljék őket. Nemrégiben kaptunk egy felkérést a kuvaiti királyi családtól: a királyi család egyik tagjának Párizsba kellett kezelésre mennie, és státuszának megfelelő mentőrepülést kért.

Mentőrepülő Párizs felett

Kényelmes mentőszállítás

A királyi beteg egy dzsabrijai kórházban feküdt, és a szállítás során két rokonának kellett volna kísérnie. Annak érdekében, hogy minden utasnak megadjuk a megérdemelt kényelmet, egy Cessna Citation 680 Sovereign mentőrepülőgépet vetettünk be. Megszerveztük a földi szállítást Jabriyában és Párizsban, és összehangoltuk az összes érkezési és átadási időpontot, hogy semmi se álljon a biztonságos, zökkenőmentes betegszállítás útjába.

Orvosi csapatunk már a mentőrepülés előestéjén meglátogatta a beteget, hogy naprakész képet kapjon annak egészségi állapotáról. Másnap délben, a megállapodás szerint, mentőautónk készen állt, hogy a VIP utast a Kuvaiti nemzetközi repülőtérre szállítsa. Ott a mentőrepülőgépünk felszállásra készen állt, és azonnal elindult a Párizs-Le Bourget repülőtérre. Ez a repülőtér sokkal közelebb van a városközponthoz, mint a nagyobb párizsi repülőterek, így minimálisra tudtuk rövidíteni a beteg számára stresszes utazást.

Orvosi csapatunk rövid út után biztonságosan át tudta adni a beteget a fogadó kórháznak. Ezúton is minden jót kívánunk neki a kezeléséhez. A rokonok nagyon elégedettek voltak a munkánkkal, és megköszönték a kiváló szervezést és a járat zökkenőmentes lebonyolítását.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérheti ügyfélszolgálatunkat itt.

Lépjen velünk kapcsolatba