Beteg hazatelepítése innen: Egyesült Királyság

A belföldi és nemzetközi mentőszállítás területén három szolgáltatást kínálunk Önnek:

  • Ha hazatelepítésre van szüksége Egyesült Királyság területéről hazájába, megszervezzük az orvosi repatriációs szállítást.
  • Nem számít, hol tartózkodik a világon: orvosi ellátás mellett elrepítjük {{countrytryname}} területére.
  • Belföldi légimentő szolgáltatásunkkal a betegeket Egyesült Királyság területén belül szállítjuk.

Függetlenül attól, hogy hol vesszük fel Önt, a Légi Mentőszolgálati Központ orvosi és repülési szolgáltatásainak magas színvonalában megbízhat. Többnyelvű nemzetközi osztályaink bármikor az Ön oldalán állnak a páciensek hazatelepítésének megszervezésében {{countryname} területére, és gondoskodnak a kórházakkal, hatóságokkal és repülőterekkel a megfelelő nemzeti nyelven folytatott kommunikációról.

Krankenrücktransport im Flugzeug

Nemzetközi hazatelepítés Egyesült Királyság felől

Egyesült Királyság területén való tartózkodás ideje alatt a beteg hazatelepítésének számos oka lehet. Függetlenül attól, hogy váratlan betegség, baleset vagy ismert krónikus állapot miatti visszaesés teszi szükségessé a hazatelepülést Egyesült Királyság területére: a Légi Mentőszolgálati Központ megszervezi a teljes betegszállítást a repülőgépen az Ön hazájába, és szállítást biztosít oda és vissza is mentőautók  segítségével. Így garantáljuk a legmagasabb orvosi biztonságot a beteg számára.

Nem kell aggódnia, mivel szakembereink a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítik az Ön dolgát azzal, hogy előkészítik a(z) Egyesült Királyság területéről érkező mentőket, kezdve a helyi orvosokkal folytatott telefonhívásoktól és az összes engedély megszerzéséhez a kísérő repülőorvos megválasztásával a mentő járatra. 

Orvosi hazatelepítés ide: {{countrytryname}}

Súlyosan megbetegedett vagy megsérült egy külföldi balesetben, és rövid távú hazaszállításra van szüksége Egyesült Királyság területére annak érdekében, hogy az otthona közelében megkapja a szükséges orvosi ellátást? A Légi Mentőszolgálati Központ visszahozza Önt külföldről és elviszi Egyesült Királyság területére. Természetesen magasan szakosodott orvosi csapat is kíséri a beteg hazaszállítását Egyesült Királyság területére és a repülés alatt gondoskodik az utasok jóllétéről.

Mentőszállítás Egyesült Királyság területén belül

Korszerű, orvosilag felszerelt mentőgépeket és helikoptereket biztosítunk Egyesült Királyság területén belül a betegek légi szállításához. A beteg egészségi állapotától függően megszervezzük a betegszállítást mentőrepülőgéppel vagy helikopterrel.

Ezen túlmenően gondoskodunk a lehető legközelebbi repülőtérre és onnan történő betegszállításról is megfelelő mentővel annak érdekében, hogy az utazással járó teher a lehető legkisebb legyen. Természetesen a tapasztalt repülőorvosok szakképzett támogatása is beletartozik a Egyesült Királyság területén belüli szolgáltatások közé.

Mentőszállítás koronavírus fertőzés esetén

A koronavírussal (COVID-19) fertőzött betegek gyorsan és orvosilag is biztonságosan szállíthatók. Természetesen ez vonatkozik a külföldről {{countrytryname}} területére történő hazatelepítésekre vagy a(z) Egyesült Királyság területéről egy másik országba történő betegszállításra is.

A koronavírusos beteg biztonságos szállításához korszerű izolációs rendszert alkalmazunk. A rendszer belsejében negatív nyomás uralkodik, így a vírus nem juthat ki. Ez azt jelenti, hogy a fedélzeten tartózkodó többi ember - mind az egészségügyi személyzet, mind a kísérő személyek - nem fertőződhet meg. Az elszigetelő rendszer ugyanakkor lehetővé tesz minden olyan orvosi tevékenységet, amelyre a beteg szállítása során szükség lehet. A beteg biztonsága így garantált.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Vissza az áttekintéshez