Beteg hazatelepítése innen: Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha

A belföldi és nemzetközi mentőszállítás területén három szolgáltatást kínálunk Önnek:

  • Ha hazatelepítésre van szüksége Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területéről hazájába, megszervezzük az orvosi repatriációs szállítást.
  • Nem számít, hol tartózkodik a világon: orvosi ellátás mellett elrepítjük {{countrytryname}} területére.
  • Belföldi légimentő szolgáltatásunkkal a betegeket Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területén belül szállítjuk.

Függetlenül attól, hogy hol vesszük fel Önt, a Légi Mentőszolgálati Központ orvosi és repülési szolgáltatásainak magas színvonalában megbízhat. Többnyelvű nemzetközi osztályaink bármikor az Ön oldalán állnak a páciensek hazatelepítésének megszervezésében {{countryname} területére, és gondoskodnak a kórházakkal, hatóságokkal és repülőterekkel a megfelelő nemzeti nyelven folytatott kommunikációról.

Krankenrücktransport im Flugzeug

Nemzetközi hazatelepítés Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha felől

Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területén való tartózkodás ideje alatt a beteg hazatelepítésének számos oka lehet. Függetlenül attól, hogy váratlan betegség, baleset vagy ismert krónikus állapot miatti visszaesés teszi szükségessé a hazatelepülést Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területére: a Légi Mentőszolgálati Központ megszervezi a teljes betegszállítást a repülőgépen az Ön hazájába, és szállítást biztosít oda és vissza is mentőautók  segítségével. Így garantáljuk a legmagasabb orvosi biztonságot a beteg számára.

Nem kell aggódnia, mivel szakembereink a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítik az Ön dolgát azzal, hogy előkészítik a(z) Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területéről érkező mentőket, kezdve a helyi orvosokkal folytatott telefonhívásoktól és az összes engedély megszerzéséhez a kísérő repülőorvos megválasztásával a mentő járatra. 

Orvosi hazatelepítés ide: {{countrytryname}}

Súlyosan megbetegedett vagy megsérült egy külföldi balesetben, és rövid távú hazaszállításra van szüksége Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területére annak érdekében, hogy az otthona közelében megkapja a szükséges orvosi ellátást? A Légi Mentőszolgálati Központ visszahozza Önt külföldről és elviszi Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területére. Természetesen magasan szakosodott orvosi csapat is kíséri a beteg hazaszállítását Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területére és a repülés alatt gondoskodik az utasok jóllétéről.

Mentőszállítás Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területén belül

Korszerű, orvosilag felszerelt mentőgépeket és helikoptereket biztosítunk Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területén belül a betegek légi szállításához. A beteg egészségi állapotától függően megszervezzük a betegszállítást mentőrepülőgéppel vagy helikopterrel.

Ezen túlmenően gondoskodunk a lehető legközelebbi repülőtérre és onnan történő betegszállításról is megfelelő mentővel annak érdekében, hogy az utazással járó teher a lehető legkisebb legyen. Természetesen a tapasztalt repülőorvosok szakképzett támogatása is beletartozik a Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területén belüli szolgáltatások közé.

Mentőszállítás koronavírus fertőzés esetén

A koronavírussal (COVID-19) fertőzött betegek gyorsan és orvosilag is biztonságosan szállíthatók. Természetesen ez vonatkozik a külföldről {{countrytryname}} területére történő hazatelepítésekre vagy a(z) Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha területéről egy másik országba történő betegszállításra is.

A koronavírusos beteg biztonságos szállításához korszerű izolációs rendszert alkalmazunk. A rendszer belsejében negatív nyomás uralkodik, így a vírus nem juthat ki. Ez azt jelenti, hogy a fedélzeten tartózkodó többi ember - mind az egészségügyi személyzet, mind a kísérő személyek - nem fertőződhet meg. Az elszigetelő rendszer ugyanakkor lehetővé tesz minden olyan orvosi tevékenységet, amelyre a beteg szállítása során szükség lehet. A beteg biztonsága így garantált.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Vissza az áttekintéshez