Visszaszállítás mentőrepülőgéppel

A teljes mértékben orvosi felszereléssel ellátott mentőrepülőgépek ideálisak az időkritikus betegszállításhoz. A fedélzeten dolgozó tapasztalt egészségügyi személyzet gondoskodik arról, hogy a betegszállítás a lehető legbiztonságosabban és legkíméletesebben történjen.

A lehető legjobb betegellátás biztosítása érdekében minden mentőrepülőgép rendelkezik egy beépített, sürgősségi betegellátó berendezéssel. A berendezés kiegészíthető egyéb, speciális készülékekkel is, amennyiben a beteg egészségi állapota azt indokolja. Ily módon a beteg gyors és biztonságos visszaszállítása éjjel-nappal, a lehető legrövidebb menetidővel garantálható.

Orvosi felszerelések a mentőrepülőgépek fedélzetén

A mentőrepülőgépek alapfelszereltségéhez a következő orvosi berendezések tartoznak:

  • Intenzív osztály, szükség esetén vákuummatraccal
  • 6000 liter orvosi oxigén és opcionális kiegészítő tartályok
  • Többparaméteres sürgősségi betegszállítási monitor
  • Intenzív osztályos lélegeztetőgépek, komplex lélegeztetési mintákhoz is
  • 12 csatornás multifunkciós EKG
  • Pulzoximéter és vérgázanalizátor
  • Kétfázisú defibrillátor és külső pacemaker
  • Műholdas telefon a globális kommunikációhoz

Minden egyes visszaszállításnál az orvosi felszerelést a beteg egészségi állapotához igazítják, szükség esetén azt kiegészítik. Így a beteg jóléte folyamatosan biztosítva van.

Az intenzív osztályon kezelt betegek visszaszállítása

Ausstattung eines Ambulanzjets

Még a legbonyolultabb diagnózisú, intenzív ellátást igénylő betegek esetében is képesek vagyunk biztonságos visszaszállítást biztosítani a mentőrepülőgéppel. A betegek a fedélzeten mindig szakszerű ellátásban részesülnek, és a lehető legrövidebb időn belül eljuttatjuk őket a célállomásra.

A mentőrepülőgép kabinnyomása a földi nyomásviszonyokhoz is igazítható. Az úgynevezett tengerszint feletti repülés feltétlenül szükséges lehet bizonyos diagnózisok esetében a beteg visszaszállításához.

Természetesen a sürgősségi betegszállítások esetén biztosítjuk a visszautazáshoz szükséges transzfert is mentőautóval. A beteget biztonságosan eljuttatjuk a repülőtérre, majd a repülőtérről a rendeltetési kórházba. Átfogó ágytól ágyig ellátásunk különösen hasznos súlyos betegek esetében, ugyanis lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb ellátásban részesülhessenek a teljes visszaút során, valamint minimalizálja számukra a várakozási időt.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk