Belföldi betegszállítás

Krankenwagen mit Ambulanzhubschrauber im Hintergrund

Magyarországon belül is gyorsan, biztonságosan és rendkívül szakszerűen végezzük a betegszállításokat. A betegek gyakran kívánják, hogy szakkórházba szállítsák őket. Az is előfordul, hogy a súlyos betegeket Magyarország más részén élő hozzátartozóik közelében szeretnék kezelni. Ilyen esetekben minden probléma nélkül megszervezzük a beteg mentőrepülővel vagy mentőhelikopterrel történő szállítását.

Az Ön belföldi mentőrepüléséhez például orvosilag kiváló minőségű, turbóhajtással felszerelt mentőrepülőgépeket használunk. Ez azt is jelenti, hogy számos olyan repülőtér van a célállomásunk közelében, amelyek rövid kifutópályával rendelkeznek, és amelyeken sok repülőgép egyáltalán nem tud leszállni. A mentőrepülőgépek alkalmasak nagyobb távolságok megtételére, és rendelkeznek a szükséges hatótávolsággal és nagy repülési sebességgel.

Magasan képzett egészségügyi személyzet kíséri minden egyes mentőrepülésünket. Az összes használt repülőgépet többek között állandóan telepített intenzív osztályokkal, intenzív monitorozással, intenzív lélegeztetőgépekkel és defibrillátorokkal szerelték fel. Ez biztosítja, hogy a beteg számára mindig a lehető legjobb ellátást nyújtsuk.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk