Légi úton történő külföldi hazaszállítás

Olvasási idő: 1 perc

Orvosi vészhelyzet a világ bármely pontján és bármikor előfordulhat - akár nyaralás vagy üzleti út során is. A külföldi tartózkodás során bekövetkező baleset vagy súlyos betegség esetén az első ellátás helyben történik. Ezt követően azonban sok beteg inkább otthon részesülne további kezelésben. Otthon ugyanis lehetséges, hogy az egészségügy színvonala magasabb, mint sok más országban, és az orvosokkal és ápolókkal való kommunikáció nyelvi akadályok nélkül lehetséges. Ezenkívül a barátok és a család közelsége elősegíti a jóllétet és ezáltal a gyógyulást. Ahhoz, hogy a beteget a tartózkodási helyéről hazaszállítsák, gyakran nemzetközi repülőgépes szállításra van szükség.

Nemzetközi hazaszállítás mentőrepülőgéppel

Ha egy beteg intenzív orvosi ellátást igényel, vagy ha a lehető leggyorsabban szeretné, hogy külföldre repatriálják, általában a mentőrepülőgépen történő visszaszállítás a legjobb megoldás. A mentőrepülőgépek modern intenzív orvosi felszereléssel rendelkeznek, gyorsan és hatékonyan bevethetőek. Ráadásul tapasztalt orvosok kísérik a járatot, és szükség esetén gyors segítséget tudnak nyújtani. Így a beteg optimális ellátása mindenkor biztosított.

Nemzetközi hazaszállítás repülőgéppel

Az olyan, egyébként stabil állapotú betegek esetében azonban, akiket fekve kell szállítani, gyakran van lehetőség menetrend szerinti repülőgépen történő szállításra is. A beteg a repülést egy úgynevezett hordágyon fekve tölti. A beteget egy függöny választja el a többi utastól. Itt is magasan képzett egészségügyi személyzet kísérheti a járatot, és komplikációk esetén azonnal beavatkozhat.

Mindent elintézünk!

Akár mentőrepülővel, akár repülőgéppel történik a művelet, tapasztalt csapatunk megszervezi az Ön nemzetközi hazaszállítását. "Ágytól ágyig" szolgáltatásunkkal a mentőautóval történő szállítást is vállaljuk az indulási repülőtérre, nemkülönben a célrepülőtérről a fogadó kórházba történő szállítást. Ha kívánja, a helyi orvosokkal és a külföldi hatóságokkal való kapcsolattartást is vállaljuk. Ön gondoskodik a felépüléséről, a a többi a mi dolgunk.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk