Mentőrepülések csecsemők és kisgyermekek számára

Ambulanzflug mit Transportinkubator

A gyermekgyógyászati légi mentőrepülések - azaz a koraszülöttek, csecsemők és kisgyermekek szállítása - rendkívül speciális szakértelmet igényelnek. Csak így kapják meg a kis betegek ugyanis pontosan azt az ellátást, amire szükségük van.

Ezért a csecsemők és kisgyermekek betegszállításához kizárólag magasan képzett, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosokat alkalmazunk. Ezenkívül csak a legmodernebb orvosi berendezéseket használjuk.

Szükség esetén csecsemőket és kisgyermekeket modern inkubátorokban is tudunk szállítani. Ezeket a szállító inkubátorokat különösen nagy megbízhatóság jellemzi, és biztosítják gyermeke maximálisan betegbarát szállítását. Az inkubátorok azt is lehetővé teszik, hogy a kis beteg további átszállítás nélkül mozgatható legyen.

Mi a csecsemők és kisgyermekek légi mentőrepülésének menete?

Annak érdekében, hogy kis védenceink a lehető legjobb ellátást kapják, általában mentőrepülőgépet használunk szállításukhoz. A fent említett szállító inkubátoron kívül a mentőgép többi felszerelését is a gyermek orvosi igényeihez igazítjuk.

Betegünket mentőautóval felvesszük a kórházban vagy otthonában, és biztonságosan elszállítjuk a repülőtérre. Ott már várja őt a mentőgép, amely biztonságban elrepíti a célállomásra. A célállomás repülőterén egy másik mentőautó már készen áll, hogy a gyermeket a fogadó kórházba szállítsa. Tapasztalt orvosainknak és a mindig kiváló szervezésnek köszönhetően a gyors és biztonságos szállítás mindig garantált.

Természetesen a gyermeknek nem kell az ismerős arcokat nélkülöznie a szállítás során: még a kis repülőgépeken is ingyen repülhet a szülő, és jelenlétével támogathatja bátor betegünket. Ha mindkét szülő szeretné kísérni a repülést, akkor nagyobb repülőgépet kell használni.

Az újszülöttek és gyermekek számára nyújtott szolgáltatásunk világszerte elérhető. Különösen a külföldi terápiára való szállításban vagy a gyermek külföldről történő hazaszállításában vagyunk profik. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön csecsemője vagy kisgyermeke a lehető legjobb orvosi ellátásban részesüljön.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk