Orvosi evakuálás

Passagierkabine eines Flugzeuges für medizinische Evakuierungen

Katasztrófa esetén gyors segítségre van szükség, hogy a lakosságot ért károkat a lehető legkisebbre csökkentsék. Nemzetközi központunk, amely a nap 24 órájában személyzettel van ellátva, és kipróbált partnerhálózatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető leggyorsabb segítséget nyújtsuk súlyos események esetén is.

A családtagjai, barátai vagy alkalmazottai számára biztosított megelőző evakuálási járatokon kívül szükség esetén nagyobb csoportokat is képesek vagyunk kimenekíteni a válságövezetekből. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön által választott célállomáson további szakszerű orvosi ellátást nyújtsunk. Az utasokról még az evakuációs repülés során is tapasztalt egészségügyi személyzet gondoskodik.

Mi vagyunk az Ön kompetens partnere a biztonságos, gyors és gazdaságos evakuáláshoz. Lehetővé tesszük az Ön külföldre történő hazaszállítását, valamint a válság- és háborús övezetekből való hazaszállítását rövid határidővel, hatékonyan. Ismert légitársaságok, utazásszervezők és más, nemzetközi vállalatok már most is számítanak átfogó szolgáltatásainkra.

Olyan területeket is ki tudunk szolgálni megfelelő repülőgépekkel, amelyek szárazföldi úton nem érhetők el, vagy amelyek infrastrukturálisan gyengén fejlettek. Erre a célra helikoptereket és olyan repülőgépeket használunk, amelyek rövid kifutópályákon tudnak fel- és leszállni.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk