Szervszállítás

Organtransport

A szervszállítás esetében a dolgoknak különösen gyorsan kell haladniuk. Ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül bármilyen helyen légimentő vagy helikopter álljon rendelkezésre, világméretű hálózatra és állandó készenlétre van szükség. Az orvosi repülésben szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a világ szinte bármely pontján, mindössze 60 perces átfutási idővel tudunk repülőgépet vagy helikoptert biztosítani a szervszállításhoz.

A létfontosságú szervek szállítása mellett megszervezzük a vérkészletek sürgős szállítását, valamint a vérplazma azonnali szállítását is. Végül, de nem utolsó sorban, magasan specializált orvosi csapatokat tudunk oda szállítani, ahol sürgősen szükség van rájuk. Minden szállítást természetesen tapasztalt személyzet végez, a legmodernebb felszereléssel.

A repülőtérről vagy a repülőtérre való nagyobb távolságok esetén helikoptereket vetünk be. A helikopter általában le tud szállni közvetlenül a kórháznál, és így jelentősen lerövidíti a szállítási időt.

Modern műveleti központunk lehetővé teszi számunkra, hogy minimális átfutási idővel szervezzük meg a nemzetközi szervszállításokat. A hét minden napján éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állunk, gyorsan és megbízhatóan biztosítjuk a műszaki és orvosi követelményeknek megfelelő szállítóeszközöket nappali vagy éjszakai műveletek során egyaránt.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk