Ágytól ágyig ellátás

Krankenwagen am Flugzeug

A maximálisan betegbarát betegszállítás érdekében szívesen vállaljuk a teljes betegszállítást ágytól ágyig. Tehát nem csak mentőszállítást biztosítunk Önnek mentőrepülőgépen vagy egy kereskedelmi repülőgépen, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk a földön is, és koordináljuk az összes szükséges utat a megfelelő mentőautóban vagy mentőjárműben.

"Ágytól ágyig" szolgáltatásunk garantálja a legmagasabb minőséget a teljes művelet során, és a zökkenőmentes betegszállítási folyamatot. Ha az időjárási körülmények vagy más tényezők miatt a repülési terv módosítása szükséges, gyorsan egyeztetünk a földi szolgáltatóval. Ily módon azonnal kezdeményezünk minden szükséges lépést a stresszes várakozási idő elkerülése és a betegbarát átszállítás megvalósítása érdekében.

A nemzetközi mentőrepülések terén szerzett sokéves tapasztalatunkból Ön is profitálhat. Ez a tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy bármikor az Ön egyéni igényeihez igazított betegszállítást nyújtsunk.

Az Ön előnyei:

  • maximális betegvédelem
  • gyors és hatékony segítség
  • teljes körű szervezés egy kézben: biztosítja a legmagasabb minőséget és minimalizálja a költségeket
  • átlátható árképzés, nincsenek rejtett költségek
  • zökkenőmentes működés a nemzetközi betegszállítások terén szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően
  • a célállomáson transzfer a kórházba, szanatóriumba vagy magánszálláshelyre

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk