Szolgáltatás nemzetközi betegek számára

Olvasási idő: 1 perc

Stethoskop und Reisepass

Aki külföldről érkezik Magyarországra orvosi kezelésre, nyelvi és adminisztratív akadályokba ütközhet. Mi ebben az esetben is átfogó támogatást nyújtunk, és mindent elintézünk Ön helyett.

Tolmács

Szükség esetén tolmács kíséri Önt minden orvosi konzultációra, vagy segíti Önt a kórház személyzetével való mindennapi kapcsolattartásban. A hivatalos fordítók minden orvosi és egyéb dokumentumot pontosan lefordítanak a kívánt nyelvre.

Segítségnyújtás a beutazáshoz (vízum)

Sok beteg a schengeni térségen kívülről kíván orvosi kezelésre beutazni Magyarországra. A legtöbb esetben ehhez vízumra van szükség. Ha a beteg vagy a kísérő személy nem rendelkezik megfelelő vízummal, segítünk Önnek különleges beutazási engedély kérelmezésében.

Még az idő szempontjából kritikus vészhelyzetekben is, amikor minden perc számít, a beteg állapotától függően sürgősségi vízumot tudunk igényelni az Ön számára, és így biztosítjuk a lehető leggyorsabb beutazást.

Kapcsolattartás a kórházakkal

Nemcsak a beteg akut egészségügyi állapotához igazodó szállítást szervezzük meg, hanem kérésre akár a teljes magyarországi tartózkodást is, valamint segítünk a beteg gyógykezelésének megfelelő kórház kiválasztásában.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk