Orvosi légiutaskísérő

Blutdruckmessung

Az akut betegséggel nem rendelkező mobilis betegek számára orvosi légi kíséretet szervezünk. Ez különösen akkor hasznos, ha a legyengült betegeket nem tudja elkísérni egy hozzátartozó vagy más gondozó.

Az orvosi légi kíséretet egy szakorvos vagy mentőorvos biztosítja, aki a teljes repülés alatt a beteg közelében marad. Ez biztosítja a gyors segítséget, ha a beteg állapota romlik. Az egészségügyis légiutas-kísérő sürgősségi orvosi felszereléssel is rendelkezik, hogy szükség esetén elsősegélyt nyújthasson a betegnek.

A légiutas-kísérő kiválasztásakor nem csak a szakmai képzettségre figyelünk. Arról is meggyőződünk, hogy a beteg és az orvos jól passzoljon egymáshoz. Végül is a beteg pszichológiai jólléte a beteg sikeres légi úton történő hazaszállításának alapvető feltétele, különösen a hosszú ideig tartó utakon.

Az orvosilag kísért járatokat általában business osztályon, menetrend szerinti repülőgépen hajtjuk végre. Természetesen azonban a turistaosztályon is megvalósítható ez a szolgáltatás.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk