VIP betegszolgálat

Olvasási idő: 1 perc

Passagierkabine eines Privatjets für VIPs

Ügyfeleink számára mentőrepülést és betegszállítást kínálunk a legmagasabb szintű utazási kényelemmel. Szívesen dolgozzuk ki ügyfeleinkkel közösen az egyéni szállítási tervet, például a betegek külföldre történő szállítására vonatkozóan a világ vezető, kiváló hírnévvel rendelkező kórházaiba Angliába, Németországba vagy világszerte bármely más országba.

A nemzetközi légi mentőszolgálat területén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleink minden kívánságára és igényére személyre szabott megoldást találunk. Egyedi, átfogó ajánlatainkkal a betegszállítás minden lehetőségét lefedjük itthon és külföldön - a megelőző vizsgálatokra történő utazásoktól a kritikus intenzív ápolásra történő szállításig.

Ennek érdekében számos nemzetközi orvossal és magasan specializált klinikával dolgozunk együtt. Garantáljuk a betegszállítás lehető legjobb lebonyolítását az Ön kérésétől a betegnek a célklinikán történő átadásáig. A legmagasabb szintű betegszállításhoz tágas, nagy hatótávolságú mentőrepülőgépeket biztosítunk. Így Ön és hozzátartozói maximális kényelmet élvezhetnek a mentőrepülés alatt.

Együttműködve magánrepülőgép charter részlegünkkel, VIP magánrepülőgépeket is tudunk biztosítani Önnek a legkényelmesebb utazáshoz orvosi kezelésésig.

VIP vendégeink számára különböző egyéb szolgáltatásokat is kínálunk a maximális kényelem biztosítása érdekében, így Ön a felépülésére koncentrálhat, míg mi minden másról gondoskodunk.

Segítség a klinika kiválasztásában

Nem csak kényelmes VIP betegszállítást kínálunk Önnek. Kérésre szívesen megszervezzük a teljes tartózkodást, és segítünk a beteg gyógykezeléséhez megfelelő szakklinika kiválasztásában is.

Nemzetközi orvosi csapatok

Ärzte diskutieren einen Fall

Nemzetközi, többnyelvű orvoscsapatokat alkalmazunk, így biztosítjuk az optimális kommunikációt minden érintett fél között. Szükség esetén például magasan képzett orosz és arab nyelvű orvosokat alkalmazunk, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a sürgősségi orvoslás és az orvosi repülés területén.

Első osztályú támogatás a kísérő személyeknek

A kísérő személyek kívánságait is szívesen és megbízhatóan teljesítjük. Így lehetővé tesszük számukra, hogy a legmagasabb kényelemben a beteg közvetlen közelében lehessenek. Az étkeztetést a mentőrepülőgépen az Ön kívánságai szerint készítik el.

Kényelmes szállítási szolgáltatást biztosítunk a kísérő személyek számára is, valamint megszervezzük a poggyászok szállítását is a maximális kényelem érdekében. Egyedi járatmegoldásaink akár 40 kísérő személynek is helyet biztosítanak. Különleges esetekben akár ennél még több kísérő is utazhat velünk.

Az Ön személyes tanácsadója: szolgálat éjjel-nappal

Nálunk személyre szabott gondoskodásban részesülhet személyes ügyféltanácsadójának köszönhetően, aki azonnal foglalkozik minden problémával. A lehető legjobb orvosi ellátást szervezzük meg Önnek és szeretteinek. Minden nap, éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állunk. 

Szakorvosok és ápolószemélyzet kirendelése

Kívánságra a betegszállítást megelőzően magasan képzett egészségügyi személyzetet küldünk a beteghez. Ily módon lehetővé tesszük a helyszíni orvosi szemlét, és még jobban tudunk reagálni a beteg állapotának egyéni követelményeire.

Az angliai, németországi vagy más európai országban végzett kezelését követően tapasztalt orvosaink továbbra is gondoskodnak Önről, amíg Ön teljesen fel nem épül.

Kapcsolatfelvétel

További kérdése van, vagy máris szeretne egy nem kötelező érvényű megkeresést küldeni nekünk? Akkor a hét minden napján éjjel-nappal elérhet minket.

Lépjen kapcsolatba velünk