Tagságok és partnerségek

Együtt sok mindent elérhetünk, ami egyedül nem lenne lehetséges. Különösen az orvosi repülés területén gyakran csak erős közösségből lehet gyors segítséget nyújtani a rászorulóknak. Ehhez végső soron a lehető legjobb keretfeltételeket kell megteremteni, és lehetővé kell tenni az összes szereplő közötti optimális koordinációt. Mi is szeretnénk az orvosi repülést minden területen előmozdítani. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy tagjai vagy partnerei vagyunk különböző szövetségeknek és szervezeteknek, amelyek osztoznak velünk ebben a célban.

Orvosok Határok Nélkül

Minden embernek joga van a szakszerű orvosi ellátáshoz - nemzetiségtől, faji hovatartozástól, vallástól vagy politikai nézettől függetlenül. Ennek az elvnek megfelelően az Orvosok Határok Nélkül szervezet különösen a válságövezetekben élő embereket és a katasztrófák áldozatait segíti. Ez a humanitárius munka 1999-ben még Nobel-békedíjat is kapott. Mi is kiállunk amellett, hogy előítéletek nélkül támogassuk az embereket világszerte, hogy mindenki a lehető legjobb orvosi ellátásban részesülhessen. Ezeket az értékeket az Orvosok Határok Nélküllel való partnerségünkben is megéljük.

Légi Orvosi Szolgálatok Szövetsége (AAMS)

AAMS

Az Association of Air Medical Services (AAMS) egy olyan szervezet, amely világszerte támogatja a légi mentőszolgálatok életmentő munkáját. A szervezet olyan intézkedéseket támogat, amelyek elősegítik a biztonságos, hatékony és magas színvonalú légi mentőrepüléseket, és minden beteg számára elérhetővé teszik azokat. Ennek érdekében az AAMS továbbképzési programokat és biztonsági képzéseket szervez, és világszerte kiáll a légimentéssel kapcsolatos kérdések mellett. A biztonság és a minőség iránti elkötelezettség teszi a Légi Orvosi Szolgálatok Szövetségét ideális partnerré a Légi Mentőszolgálati Központ számára.

Nemzeti Üzleti Repülési Szövetség (NBAA)

A National Business Aviation Association (NBAA) röviddel a második világháború után alakult. Az általános repülés - a légi járművek kereskedelmi légitársaságokon kívüli üzleti célú használata - érdekeit képviseli. A mentőrepülés az általános repülés fontos része. Így az NBAA munkája az általános repülés biztonságának, elérhetőségének és hatékonyságának előmozdítása érdekében világszerte közvetlen előnyöket biztosít a légi mentőszállításra szoruló betegek számára.

NBAA

Lépjen kapcsolatba velünk